Hlavní obsah
Článek

Modelka Cara Delevingne (31) patřila k nejdivočejším rebelkám v celém šoubyznysu, ale v poslední době je jako vyměněná… Zdá se, že pozitivní vliv na ni má i láska. Cara je už dva roky zamilovaná do hudebnice, která si nechává říkat Minke, a k příležitosti jejich výročí se jí i romanticky vyznala u jejich společných fotek.

Cara ve středu sdílela sérii zamilovaných momentek a polibků s Minke, jejíž pravé jméno zní Leah Mason, a svým 42 milionům sledujícím popsala city k ní. „Dva kouzelné roky s tebou a tolik fotek, kde se líbáme,“ začala romantický příspěvek.

„Spousta změn, růstu, bolesti a hlavně LÁSKY a já jsem tak šťastná, že jsem našla perfektního člověka, se kterým se dají zvládat životní vzestupy a pády. Nedovedu si představit žít život bez tebe. Tak dlouho jsem hledala svého parťáka a netušila jsem, že to bude někdo, s kým jsem chodila do školy (a byla do něj zamilovaná),“ pokračovala Cara, která zřejmě narážela i na incident z předloňského září, kdy byla vyfocená pod vlivem drog špinavá a bez bot na letišti v Los Angeles. Modelka se následně odhodlala absolvovat odvykačku, a jak se zdá, dnes už po boku své lásky seká latinu.

Cara to v minulosti měla se vztahy jako na houpačce, mezi jejími ex byla i řada slavných žen a mužů. Jedna z nejúspěšnějších modelek světa randila například s Miley Cyrus, Michelle Rodriguez, Ashley Benson, Paris Jackson, Jadenem Smithem a údajně i s Amber Heard nebo Harrym Stylesem.

Související témata:
Leah Mason (Minke)

Další články

Načítám