Hlavní obsah
Článek

Na to, že se spisovatelky neprezentují jen svých dílem, ale i tělem, si veřejnost zvyká postupně. Velkou průkopnicí tohoto trendu je zejména Radka Třeštíková (43), která se odhaluje více než často. Postavičku v plavkách občas ukáže také Bára Nesvadbová (49) a figuru, jakou má v šedesáti letech, prezentovala i Irena Obermannová.

Nejnověji se štíhlým tělem v bikinách pochlubila manželka zpěváka Richarda Krajča (47), spisovatelka, režisérka a scenáristka Karin Babinská. Autorka filmů Pusinky a Křídla Vánoc, při jehož natáčení se dala dohromady se svým mužem, nebo knih Tsunami či Hvězdy na cestě vypadá v bikinách skvěle.

Čerstvá padesátnice se nechala vyfotit u moře ve Spojených státech. S manželem vyrazili do New Yorku a vlakem se vypravili na pláž Long Beach. Zvěčnit se tam dal i Richard, který na sobě měl sice tričko, ale při výskoku se mu vyhrnulo a odhalilo břicho.

Na jejich poměry byl ovšem oceán trochu studený. U moře bývají nejčastěji v Dubaji, kde s rodinou tráví vždy velkou část roku, protože si tady pořídili apartmán. „Ale koupání ve vlnách stálo za to, i když jsme se trochu přismahli,“ byli přesto nadšení.

Další články

Načítám