Hlavní obsah
Článek

Heidi Klum (51) doslova rozpálila Sardinii, kde už tak dost vysoké teploty zvýšila na maximum. Fotografové ji zvěčnili s absencí horního dílu plavek. Nevypadá to ale, že by snad Heidi o fotografech nevěděla, v jednu chvíli to vypadalo, že vitální padesátnice dokonce pózuje. Německá modelka ostatně nemá s nahotou vůbec žádný problém.

Čím je starší, tím častěji volí odvážné modely a ráda provokuje i na svém profilu na sociální síti. Na Sardinii jí dělal doprovod její manžel, kytarista Tom Kaulitz, který ze své lásky nemohl spustit oči a na procházce se k ní lísal jako středoškolák na prvním rande.

Svou manželku také pečlivě natíral opalovacím krémem, což byla tak trochu záminka pro to, aby jí mohl láskyplně pohladit zadeček.

Heidi se poté nechala vyfotit i v bikinách, jejichž horní díl sice považuje za úplně zbytečný doplněk, ale vnady přece jen občas schová, aby si odpočinuly od slunce. Heidi to na sociálních sítích často pěkně schytává. Ve zkratce o ní lidé píšou, že je na svlékání moc stará, že je nevkusná nebo že už to s exhibicionismem přehání. Ona sama ale hejtry neřeší a naopak si užívá přízně fanoušků, kteří jsou za každý její lechtivý snímek vděční a nešetří superlativy na její adresu.

Další články

Načítám