Hlavní obsah
Článek

Zlý sen, ze kterého se nedá probudit. Úspěšnou americkou kapelu The Nelons, která byla dokonce nominována na cenu Grammy, postihla obrovská tragédie. Tři ze čtyř rodinných příslušníků jsou po smrti.

Letecké neštěstí se událo v pátek, o čemž na facebookové stránce informovala manažerská společnost skupiny Gaither Music. V prohlášení uvedla, že Kelly Nelon Clark, její manžel Jason Nelon Clark a dcera Amber Nelon Kistler přišli při nehodě o život.

Při havárii navíc vyhasl život také manželovi Amber Nathanu Kistlerovi, jejich asistentce Melodi Hodges, pilotovi Larrymu Haynieovi a jeho manželce Melisse.

Havárie se udála cestou na vystoupení, kdy rodina letěla na akci Gaither Homecoming Cruise na Aljašku; soukromé letadlo Pilatus PC-12/47E začalo klesat severně od Gillette ve Wyomingu. Dle informací zahraničních médií mělo letadlo pravděpodobně problémy s autopilotem a po nárazu vzplálo.

V letadle se z kapely nenacházela pouze Kellyina mladší dcera Autumn Nelon Streetman. Ta se vzápětí setkala se strýcem, bratrem Kelly Toddem Nelonem a jeho ženou Rhondou, se kterými nyní zařizují všechny náročné záležitosti kolem úmrtí rodinných příslušníků.

Autumn Nelon Streetman, která je v současné době těhotná, také na instagramu sdílela smutný příspěvek. „Jak už mnozí z vás slyšeli, můj otec a matka, Jason a Kelly Nelon Clarkovi, spolu s mou sestrou Amber a švagrem Nathanem, stejně jako naši drazí přátelé Melodi Hodges, Larry a Melissa Haynie byli v pátek účastníky tragické letecké havárie. Děkuji za modlitby pro mě, mého manžela Jamieho a našeho chlapečka, který už brzy přijde na svět… Ceníme si vašich modliteb, lásky a podpory teď, když musíme proplouvat dalšími dny,“ napsala Autumn, která na sociální síť umístila fotku své rodiny.

Další články

Načítám