Hlavní obsah
Článek

Předvolební debatu kandidátů do Evropského parlamentu na CNN Prima News teď řeší celé Česko. Postarali se o to nejen aktéři Danuše Nerudová a Filip Turek. Exmanžel Zlaty Adamovské (65) Vadim Petrov se pozastavil i nad výkonem moderátorky Pavlíny Wolfové.

„Té se vyčítá, že debatu vedla podle scénáře STAN - dehonestovat Turka za jeho výroky na sociálních sítích,“ předeslal ve svém příspěvku na Facebooku.

„Filip Turek byl v defenzívě. Jeho argumenty byly buď vysvětlující, nebo obranné; věcná a meritorní témata obě dámy nezajímala (ale přiznejme si, že v takto vzájemně urážejícím se stylu, diváka taky ne) a jeho protiútoky jako dozimetr střílely absolutně mimo vyznačený perimetr,“ zhodnotil.

„A Danuše Nerudová? Takhle nějak si představuji hádku na tržišti, která se vede o nejlepší místo, kde prodávat cibuli. Paní Danuše své posměšné hýkání nebyla sto zastavit ani ve chvíli, kdy se mluvilo o Filipově zesnulé matce,“ doplnil Petrov na adresu kandidátky do Evropského parlamentu.

„Bylo to nechutné a nedůstojné. Pavlína ztratila na profesionálním kreditu, Filip přišel o pár svých voličů a paní Danuše se předvedla jako trhovkyně, která nemá žádné zábrany, když jde o to urvat si své místo,“ nešetřil ani jednoho ze zúčastněných.

V závěru to shrnul slovy, že něco podobného neměla CNN Prima News zapotřebí. Faktem je, že diváky byla debata přijata velmi rozpačitě. Řešily se dokonce i historické artefakty ve sbírce Filipa Turka. Ozval se i starší syn Danuše Nerudové. Oznámil, že si raději vypnul komentáře, protože mu po zmíněné debatě chodily „hrozné věci“.

Další články

Načítám