Hlavní obsah
Článek

Šéf SPD Tomio Okamura burcuje své příznivce. Před volbami prý řádně přituhuje, o čemž svědčí nedávný vandalský čin, který politikovi přidělal pěkných pár vrásek. Aby taky ne! Pobertové mu sáhli na to nejcennější!

„Zoufalá politická konkurence strhává naše legální předvolební plakáty a používá špinavé nedemokratické metody,“ nechal se na facebooku slyšet politik, který podobné incidenty nehodlá trpět. Těžko říct, jak jim do budoucna hodlá zamezit, to zatím neprozradil.

„Asi se bojí. Pachatele policie zadržela. A my zařadíme další turbo! Pojďme společně ukončit asociální vládu,“ vyzval Okamura, který je rád, že vandalové neuniknou trestu.

„Bojí se nás. Nebojte ale, nezastaví pravdu a boj o svobodu v naší krásné vlasti,“ vzkázal mu v následné diskusi Daniel. „Ubožáci. Ale mě liberálové taky urážejí, protože jsem proti EU a válce,“ nechal se slyšet Philipp. „Konečně tady tomu dát řád a kulturu,“ přidal se Johny.

„To dělali vždycky příznivci totalitních režimů,“ zamyslel se Jaromír. „Co jiného od nich čekat. Jediné SPD hraje za nás obyčejné lidi,“ myslí si Dana. „Pojďme vydržet a pak jim ta svinstva sečteme i s úroky,“ vyzval Václav.

„To dělají lidi od Fialy,“ nebál se ukázat prstem Michal, aniž by měl jakýkoli důkaz.

Související témata:
Pachatel
Volební plakáty
Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Další články

Načítám