Hlavní obsah
Článek

Čekali jsme od ní výraznější model, ale letos si Alice Jandová na garden party, kterou pořádá tradičně s manželem Petrem Jandou (82), moc záležet nedala. „Myslela jsem, že to bude někdo očekávat, ale letos mě to nenapadlo,“ přiznala, že se jako havajská tanečnice obléknout tak trochu natruc nechtěla.

„Tyhle šaty už mám strašně dlouho, jen ty květinové doplňky k nim běžně nenosím. Ty jsme objednali. Ale letos jsem to nehrotila, nebyla jsem tím tématem nadšená. Prosadil si to Petr a podle mě je Havaj malinko otřepané téma. I když je to krásné a barevné, tak proč ne,“ krčila rameny s tím, že občas se s manželem doma neshodne.

Alice nám připadala v den večírku méně veselá než jindy. „To je ten rozlítaný začátek, ale ono se to uklidní a zase veselá budu,“ ujišťovala nás. „Myslím si, že člověk musí být spokojený s tím, co má. Když touží a kouká kolem sebe, co by chtěl mít, tak ho to dělá nešťastným,“ zamyslela se.

A opravdu už od života nic speciálního nechce? „Řekla bych, že stárnu a dostávám se do věku, kdy si říkám, že všechno mám a nic nepotřebuju,“ míní. Tím nás trochu překvapila, protože se sice říká, že muž vedle mladší ženy mládne, což v případě jejího manžela platí, ale o opaku se moc nemluví. „Ne to ne, v hlavě je mi pořád patnáct a občas se sama vyděsím, když si uvědomím, kolik mi je,“ dodala.

Další články

Načítám