Hlavní obsah
Článek

S manželkou Petra Jandy (82) jsme při našem setkání probrali, jak vidí budoucnost dcer Anežky a Rozárky. Alice Jandová prozradila i to, čím se vlastně zaměstnává. Jen ženou v domácnosti rozhodně není.

Obě dcery si užívaly zahradní párty, kterou rodiče pořádali, a v kostýmech ve stylu Havaje jim to slušelo. Anežka, které bylo patnáct, už tátu i mámu přerostla. Dvanáctiletá Rozálie je zase prý celá táta.

Anežka teď skončila devátou třídu a dál bude pokračovat na gymnáziu. Řekla bych, že se teprve bude profilovat, spíš asi až vysokou školou. A Rozárka? To je naše malá rockerka, tak uvidíme, co z ní jednou bude. Určitě se víc potatila,“ míní Alice.

Promluvila i o svých pracovních aktivitách. „Mám na Moravě penzion, který krásně funguje. Máme pořád plno, tak je kolem toho spousta práce. Mám úžasné zaměstnance, takže to zvládáme většinou na dálku. Ale samozřejmě tam musím jednou nebo dvakrát do měsíce zajet,“ vysvětlovala. „K tomu mám ještě pořád smlouvu na klinice umělé reprodukce, ale tam už chodím málo, jenom když potřebují záskok,“ upřesnila.

Další články

Načítám