Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o soukromí, je herečka Miluše Bittnerová (46) trochu tajemná. I to, že porodila dceru a ještě předtím se stihla vdát za partnera Reného, prozradila se zpožděním. A o snímky, kde by byla s manželem a dcerou, se nedělí. Teď navíc vyšlo najevo, že není jen milující maminkou pětileté Betynky, ale také macechou šestnáctiletého Lukáše.

K povídání o dětech jsme se dostali během focení charitativního kalendáře pro Nadaci Anežka, kam herečka na rozdíl od dalších protagonistů svoji dceru nevzala a pózovala spolu se zpěvákem Vojtěchem Drahokoupilem s dětmi „vypůjčenými“. A protože kalendář je rodinný a plánovací, padl dotaz, jak je to s určením povinností u Milušky doma.

„Snažíme se k tomu Betynku vést, aby měla povinnosti. Máme totiž ještě jednoho syna, Rendova syna z předchozího partnerství, tomu je 16 let a s ním se nám to nedaří. Takže o to víc to odnáší Betynka. Betynka umí připravit příbory, umí už i něco malého uvařit. Ano, vedeme ji k tomu,“ vypadla z herečky nečekaně málo známá informace.

Zajímalo nás, jak tedy s nevlastním synem vychází. „Tak jako normálně. Jsem macecha, můžu být klidně i ostrá, protože je to úplně jedno. Ne, je mu 16 let, vychovávat ho nechci a nikdy jsem nechtěla, protože to není můj syn. Takže se snažíme o nějakou přátelskou bázi,“ vysvětlovala.

„Jsem ta, která ho prudí, že chce něco uklidit nebo tak. A která se snaží ho donutit studovat. Chci mít čistý štít, že jsem se snažila. A co se týká Betynky a jeho, tak to je nesmírná láska, ona ho strašně moc miluje. On už ji nemasakruje, ale v tom, aby ji dokázal pohlídat, tam máme ještě mezery. Lukáš je klasický šestnáctiletý kluk, takže když mu někdo zavolá nebo je něco zajímavého na mobilu, tak Betyna by mohla zapálit byt. Ale to si myslíme, třeba by to tak nebylo,“ uzavřela.

Další články

Načítám