Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt zpěvačky Victorie (†40) zasáhla všechny její blízké. Nepochopitelnou vraždu stále rozdýchává i zpěvačka Kate Matl (45), která měla k Victorii blízko. Když ještě žila v Česku, byly sousedky. A Kate Matl vzpomíná, jak velkou oporu v ní měla, když si sama procházela těžkým životním obdobím.

„Nemůžu zděšením popadnout dech, přijde mi úplně nereálné, že se něco takového může stát v mém nejbližším okolí. Držela mě, když mi umíral tatínek, byla pořád se mnou,“ řekla Super.cz zpěvačka.

„Byly jsme si blízké, sousedky z Pařížské, bohužel jsme neměly možnost se vidět, když byla naposledy v Praze. Slibovaly jsme si, že si to musíme příště, až přijede do Prahy, vynahradit,“ dodala Matl, která smutné zprávě nemohla uvěřit. Ani k ní se nedostalo nic, co by nasvědčovalo tomu, že by Victoria prožívala nějaké manželské trable.

„Ještě minulý týden jsem mluvila s její nejlepší kamarádkou, která mi říkala, že je Viktoria spokojená a šťastná,“ nechápala. Hrůzný čin se stal v noci z pondělí na úterý.

Podle tureckého portálu Hürriyet došlo mezi Victorií a jejím manželem Davidem Thomasem Blythem k hádce. Policie ale případ stále vyšetřuje a podle informací Super.cz je ve hře i možnost, že vraždil někdo třetí.

Další články

Načítám