Hlavní obsah
Článek

U obvodního soudu v Praze pokračoval spor mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Tak jako během červnového jednání modelka nedorazila, zastupovala ji pouze právnička. Hudebník naopak přišel.

To ostatně vypovídá o všem. To je projev totálního disrespektu. Jako vůči této instituci a vůči celému tomuhle, co ona sama způsobila, vytvořila. Ve chvíli, když si nevážím něčeho, někoho, tak se takhle chovám. Ostatně disrespekt je právě přesně ten důvod, proč jsme se rozešli,“ odpověděl Ondřej na dotaz Super.cz, co říká na to, že jeho bývalá žena opět k soudu nedorazila.

Během pětihodinového jednání soudce četl whatsappovou komunikaci mezi Kuchařovou a novinářem Lubošem Procházkou. Ondřej si tak vyslechl peprné zprávy například o tom, jak modelka mluví o něm a o jeho rodině, že se rodina pokoušela zakrývat jeho skutečnou orientaci, a především jeho matka, tedy herečka Hana Gregorová (72), měla vše krýt, a že by se měl Ondřej doznat, jak to má s orientací a další věci. Hudebník byl po skončení soudního jednání v šoku.

„Řada věcí mě překvapila, jak obrovská zákeřnost v nich je. Je to šokující. Je strašné zjistit, že jste žil s někým, koho vlastně vůbec neznáte. Tu anulaci na církevní sňatek podám asi spíš já. Hlavně ať to skončí. Je to parazitující na mém životě. Už nechci, aby se mě to dotýkalo. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem s takovým člověkem trávil nejintimnější chvíle v životě. Nemůžu uvěřit, že tento člověk byl schopen naše nejintimnější věci přeposlat bulvárnímu novináři,“ pokračoval dále Ondřej.

„Já jsem tam slyšel naprosto šílený nesmysly, a když jsem přemýšlel, až přede mne postavíte mikrofony, co řeknu, tak já řeknu, že bych se chtěl omluvit za svou bývalou ženu, protože kvůli ní jste teď vy tady promarnili svůj životní čas, který je nejdražší v životě. Mohli jste být někde u vody a mohlo vám být hezky. Co si odnáším, je, že to nejdražší v životě je čas, a velmi dobře uvažujte na tím, do koho ho investujete,“ dodal Ondřej Brzobohatý.

Soud po pěti hodinách čtení jednání přerušil a stanovil další soud na 21. 8. Advokátka Taťány se v závěru jednání ohradila, že novinář Luboš Procházka měl poskytnutou konverzaci promazat, a doručila prý soudci krátkou cestou kompletní internetovou komunikaci na flash disku. Za 14 dní ale soudní jednání proběhne i bez Ondřeje. Hudebník se kvůli pracovním závazkům musel omluvit.

Další články

Načítám