Hlavní obsah
Článek

Místo letní dovolené obráží jedno představení za druhým a do toho rekonstruuje dům. Léto Veroniky Žilkové (62) vzhledem k tomu není odpočinkové, ale spíše diskomfortní. Ale nestěžuje si. Naopak si užívá, že už má dospělé děti a nemusí nikam o prázdninách vyrážet.

„Ono se říká, že když matky dětí uvažují o návštěvě psychiatra nebo dětského psychologa, mají vydržet do 1. září a všem se uleví. Vzhledem k tomu, že o prázdninách jenom občas hlídám vnoučata, není to už pro mě stresující,“ míní herečka, která hraje téměř denně na letních scénách.

„Celé léto rekonstruuju, protože jsem se přestěhovala. Žít se v tom dá tedy blbě. Kordula už je zoufalá, protože se nemáme kde mýt ani kde vařit. Věříme, že se to dokončí do konce prázdnin,“ svěřila. Vaření by se ještě v horku, kdy člověk stejně nemá moc chuť na teplá jídla, přežít dalo. S hygienou je to horší. „Naštěstí máme bazén a u něj solární sprchu, takže si tam už čtrnáct dní myju i vlasy,“ prozradila.

Protože jsme se sešli na setkání herců ze seriálu ZOO, pár slov padlo i o ději, který vyvrcholí velkým finále den po hereččiných narozeninách 17. října. „A všechny lásky se buď najdou, nebo rozejdou, a můžu prozradit, že taky nezůstanu single. Tak jsem ráda, že i v mém věku jsem pro scenáristy ještě bratelná a hratelná,“ je spokojená Veronika, že si lásku zasloužila nejen ve skutečném životě, ale i v seriálu.

Další články

Načítám