Hlavní obsah
Článek

Jakmile se jednou narodíte do rodiny slavného umělce, kterého miluje celý národ, musíte počítat s tím, že budete pořád „tak trochu“ pod drobnohledem. Dcery Karla Gotta (†80) by mohly vyprávět.

A zatímco Dominika Gottová (51) to vzala za špatný konec a v záři reflektorů se příliš nevyjímá, mladší Mistrovy dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie, to je úplně jiná káva. Za dohledu starostlivé maminky Ivany se čas od času objeví ve společnosti a fanoušci šílí. Mladé dámy vědí, co se sluší a patří, a slavnému tatínkovi dělají skvělou reklamu. Právem by se dmul pýchou.

Zatímco starší už je plnoletá, Nelly 28. dubna oslavila 16.narozeniny.

Ivana Gottová si zakládá na tom, aby její dcery vstoupily do dospělosti zaopatřené. A to nejen po materiální stránce. Pečlivě dbá i na to, aby její potomci byli dobrými lidmi.

„Nejbáječnější manžel a otec mých dvou dcer, jakého jsem si mohla přát. Je to milující, trpělivý, tolerantní a vlídný otec, který nikdy na holčičky ani nezvýší hlas, natož aby jim dal na zadek. Máme to u nás jasně rozdělené: Karel chce být pouze za toho hodného a já musím být ta přísná (přestože nechci). Karel se dokonce i smířil s faktem, že se jeho krásná starožitná vila před jeho očima proměnila v jeden velký dětský koutek,“ rozplývala se Ivana v rozhovoru pro Deník v roce 2019 na adresu svého manžela coby skvělého táty.

„Jsou to již dva roky, co s námi, drahý Karle, nejsi. Naše dcery už nejsou holčičky, ale velké slečny. Měl bys z nich jistě ohromnou radost. Moc nám chybíš! Bolí to! Stále stejně,“ uvedla Gottová v roce 2021.

Další články

Načítám