Hlavní obsah
Článek

Janice Dickinson se sama nazvala první světovou supermodelkou, s čímž mnoho lidí dodnes nesouhlasí. Před lety se jí ale podařilo přebrat Sylvestra Stalloneho (77) jeho tehdejší přítelkyni. Dnes už ale někdejší kráska spíše jen děsí svým současným vzhledem.

Psal se rok 1994 a Sylvester Stallone už nějaký ten pátek žil s modelkou Jennifer Flavin. Plánovali děti, vybírali pro ně jména, když jí od jejího milého jednoho přišel ručně psaný šestistránkový dopis, ve kterém se s ní rozešel. O pár dní později se dozvěděla, že důvodem rozchodu byla Janice Dickinson, tehdejší topmodelka, se kterou měl herec dokonce čekat dítě.

„Zasáhlo mě to jako tuna cihel,“ řekla před časem Jennifer magazínu People. Jenže nakonec vyšlo najevo, že dítě není Sylvestrovo, ten modelku opustil a po čase se vrátil k Jennifer, se kterou má tři děti.

A právě vztah se Stallonem byl prý u Janice spouštěčem k první operaci. „Chodila jsem se Sylvestrem Stallonem a bylo mi 32. Všimla jsem si povislé kůže na čelisti. Doktor mi tehdy doporučil mini face-lift,“ prozradila bývalá modelka v podcastu Kaitlyn Bristowe Off The Vine. Tehdy jí ale podle data narození nebylo 32, ale 39 let. Od té doby dala za plastické operace tisíce dolarů, jen aby se vyhnula stárnutí. Po otázce moderátorky, jestli některých zákroků lituje, odpověděla, že rozhodně ne. Lidé ale mají na její současný vzhled jiný názor.

„Nelituje svých plastických operací, ale měla by,“ komentuje jeden čtenář Daily Mailu. „Tito lidé nevidí to, co vidíme my, když se podíváme do zrcadla. Je to jen falešná iluze,“ přidává se další. „Ó bože, ten obličej,“ stručně vystihl zděšení třetí.

A kam se vlastně Janice Dickinson ztratila po konci své aktivní kariéry? V roce 2003 se opět dostala do záře reflektorů jako porotkyně modelingové reality show a nedávno se stala tváří jiné reality show, tentokrát o přežití, ve které účinkují více či méně známé tváře showbyznysu. Pro lidi ale Janice vesměs zůstává jen dámou, která byla kdysi velmi půvabná, estetické zákroky z ní ale udělaly už jen pouhý stín sebe sama.

Další články

Načítám