Hlavní obsah
Článek

Finále mistrovství světa v hokeji navštívily spousty známých osobností, které se usadily v blízkosti ledu nebo fandily v luxusních skyboxech. V klubovém patře nechyběla ani Nela Slováková (34) s partnerem, slovenským hokejistou Lukášem Kozákem.

Jak už to tak bývá, Nely přítomnost vyvolala i rozruch, a to na sociálních sítích, kde jí věční rýpalové zkritizovali outfit. Vítězka Hotelu Paradise vynesla upnutý overal s hlubokým výstřihem, ke kterému oblékla sáčko a střevíčky.

A právě tento model sledující pobouřil. „Nelo, to není noční klub, ale hokejová hala,“ podotkl rýpal. „V tom tam budeš dělat co? Hrůza, dej si dres. Jsi na hokeji, nejsi ve smetánce,“ vzkázal další.

„Touha po dokonalosti, pozornosti, obdivu, být krásná. To kouzlo tímto jednoduše ztrácí. Takže ano, tohle je oblečení do nočního klubu,“ rýpl si komentující, kterému Nela odpověděla.

„Já bych jenom chtěla zmínit, že se do klubového patra a skyboxu chodí v obleku, kravatě, šatech a různých hezkých oblečcích. Ale to vy nemůžete absolutně tušit, vzhledem k tomu, že jste tady nikdy nebyl. A ano, každá žena touží být krásná a obdivovaná. Tak dělejte krásnou svoji ženu a zbytečně se neshazujte tady,“ vzkázala rázně na sociálních sítích, kde se dočkala i zastání a převahy milých komentářů.

Další články

Načítám