Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) má za sebou měsíce plné cestování, jak s fanoušky i sdílela na sociálních sítích. Nyní tráví sexy blondýnka čas v Česku nebo Chorvatsku a v poslední době vystřídaly cestovatelské příspěvky ty pikantnější a s pořádným sex-appealem.

Nedávno se Nela promenádovala v sexy prádle po mole, pak se nechala natáčet v odvážném kousku v centru Brna a před pár dny se svým fanouškům ukázala jen v krajkovém černém body.

„Je zhruba 10 dopoledne. Jsme ready na půldenní focení,“ napsala k fotografii, na které vyniká její tělo v krajce. Zajímavým doplňkem je pak jemný řetěz, který měla uvázaný kolem krku.

Nela Slováková je často uváděná mezi Češkami s nejlepší figurou. Křivkám může vděčit částečně genům po mamince, avšak na postavě navíc pravidelně pracuje ve fitku pod dohledem trenéra. „Určitě je to i o tom, že chodím do fitka. Nechodím tam proto, že se tam strašně těším a miluju to. Chodím tam, protože musím, a našla jsem si v tom trošku zalíbení,“ svěřila se Nela nedávno Super.cz. V galerii se podívejte, jaké sexy snímky Nela se svými příznivci na instagramu sdílí.

5
fotek

Další články

Načítám