Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) stále vymýšlí, jak svou bezchybnou postavu co nejvíce ukázat svým fanouškům i obyčejným lidem. Tentokrát si vyrazila ven jen v topu, který byl prakticky celý průsvitný.

Dračice Nela se vrátila ze zahraničí a zřejmě nastal čas opět se trochu odvázat. Společně s kamarádkami vyrazila do víru velkoměsta a patřičně se na to oblékla. Zvolila černý přiléhavý overal, který přesně kopíroval její křivky. To ale zdaleka nebylo vše.

Vrchní část modelu byla ze zcela průsvitné látky, a podnikatelka tak ukázala skoro celá ňadra. To nejnutnější zakrývaly jen dva černé křížky. V oblečku se nechala vyfotit se sklenkou alkoholu a ke snímku připsala větu, která v českém překladu zní „chyť mě, když to dokážeš“.

Pokud Nela čekala, že se pod příspěvkem ihned rozjede debata lidí o tom, jestli už takový model není za hranou, nepletla se. „Není to moc laciné?“ zeptal se například Jiří a s jeho komentářem souhlasily desítky dalších lidí.

„Jako… Nelu mám ráda, ale občas mi to vystupování/oblečení přijde laciný. Škoda,“ napsala Kateřina. „Trošku nevhodné, když na váš ig mají přístup i děti,“ rozhodla se pro moralizování Tereza.

Je ale i mnoho takových, kteří Nele fandí a top jim přišel skvělý. „No tak, Ty umíš vždycky překvapit. Paráda!!!“ nebo: „Tak teď jsem z tebe úplně odrovnaný“ či „Neuvěřitelně překrásná jako vždy,“ předhánějí se v lichotkách sledující.

A přišel prostor i na dotaz. „Já jsem jen zvědavá, kolikrát se to posunulo,“ zajímala se Lena. A té Nela odpověděla. „Ani jednou.“ A vy si model můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Další články

Načítám