Hlavní obsah
Článek

Tak tohle ti fanoušci Pamely Anderson (57), kterým možná ještě stále někde visí plakát herečky v červených plavkách, neuvidí rádi. Z někdejší sexbomby se stala zahradnice a kuchařka, a jak se zdá, kapitolu své minulosti už definitivně uzavřela.

Přestože oslavila teprve sedmapadesáté narozeniny, tedy věk, kdy se spousta jejích vrstevnic stále ráda ukazuje v bikinách a snaží se o co nejmladistvější vzezření, žije Pamela Anderson zcela prostým životem. Do centra společenského dění se vydá jen občas, jinak je ale spokojená ve svém domě, kde se sama stará o zahradu a užívá si každý den svého života. Před světem se ale neuzavřela úplně, se svými sledujícími stále sdílí střípky ze svého soukromí a dává jasně najevo, že se doma, bez make-upu a obklopena tím, co miluje, cítí úplně nejlépe.

A ve stejném duchu je i její nejnovější příspěvek, ve kterém děkuje za všechna přání k narozeninám. „Šťastnější než kdy dřív,“ napsala k sérii fotek, na nichž přesazuje květiny, ukazuje své další zahradnické úspěchy nebo také pěkně povedené těsto.

Pod fotky jí samozřejmě ihned přistála řada přání všeho nejlepšího k narozeninám, mimo jiné i od jejího syna Brandona Thomase Leeho, který se živí jako producent. Radost jí ovšem určitě dělá i druhý syn Dylan Lee, který se stal muzikantem. Co se týče lásky s muži, po rozvodu se čtvrtým manželem v roce 2022 Pamela o svém soukromí nemluví a na svém profilu na sociální síti ani nezveřejňuje snímky s případným partnerem. Zdá se, že jí tak singl život „bydlenky“ zcela vyhovuje.

Další články

Načítám