Hlavní obsah
Článek

Žádná významná reportáž na Nově se bez něj neobešla. Coby televizní reportér býval hvězdou první velikosti. Poté, co Ivana Břešťáka (62) dostihly bipolární porucha, alkohol a prášky, bylo rázem zle. Teď se na něj znovu usmálo štěstí.

Někdejší elitní novinář se oženil! Novomanželku Kláru (29) poznal během svého posledního pobytu v léčebně.

„Držíme se navzájem, jsme si životní oporou,“ vyznal se Ivan v rozhovoru pro deník Blesk. Po dvouleté známosti si nedávno řekli v Praze ano. Břešťák nějakou dobu přece jen váhal, hlavně kvůli více než třicetiletému věkovému rozdílu. Rodiče jeho manželky jsou o deset let mladší než on sám, dcera Johana je o sedm let starší než její novopečená macecha!

„Začínáme nový život,“ nechali se po obřadu slyšet novomanželé.

Svatbu měli Ivan a Klára komorní, sešlo se jen okolo deseti lidí. „Rodina ženy a bývalý policista Milan Šiška, někdejší ředitel útvaru odhalování korupce a pozdější šéf Celní správy, nechyběl ani dlouholetý kamarád, brigádní generál Libor Lochman, ředitel protiteroristického komanda URNA,“ poodhalil Ivan pro zmíněný deník.

U svatebního slibu nechyběla ani Johana, která si už odseděla trest za krádeže a díky níž se vlastně Ivan a Klára poznali. „Drsná informace o vlastním dítěti vyvolala panickou ataku a já, už poučený, hledal pomoc u odborníků,“ vzpomínal před časem Břešťák. Ke dnu ho před pár lety srazila informace o tom, že jeho dcera znovu skončila na šikmé ploše.

„Nebyla jsem spokojená se světem, ve kterém jsem žila. Na ulici jsem se cítila svobodně, ale začala jsem brát drogy. Potom už nebylo cesty zpět,“ měla již před lety přiznat Ivanova jediná dcera Johana. Se závislostí následně skoncovala a pomáhala druhým. Po čase však znovu spadla do problémů a kvůli krádežím skončila dokonce za mřížemi. A právě to vehnalo jejího otce do léčebny, kde poznal svou ženu Kláru.

Související témata:

Další články

Načítám