Hlavní obsah
Článek

Vyřazení Kristiny Alexandry Hrbkové ze Survivoru bylo pro mnohé diváky velkým překvapením. Krásná blondýnka, která je policistka, byla velkým favoritem na vítěze.

„Odchod ze soutěže i celkového Survivoru pro mě nebyl a stále není jednoduchý, protože jsem tam chtěla být co nejdéle, a mrzí mě to i v tuhle chvíli, kdy se vysílají aktuální díly,“ svěřila se Kristina Super.cz s tím, že má na drsnou reality show jen hezké vzpomínky. Dokonce si představovala, že bude daleko těžší.

„Celý Survivor byl velký zážitek. Je to něco úžasného a nečekala jsem, že na to budu mít jen pozitivní názory. Negativní byly, ale už je to pryč. Byl tam hlad, náročné byly i změny počasí, ale s tím tam člověk jde. Hodně záleží, jak to má hráč nastavené v hlavě, a asi jsem si to představovala horší. O to pro mě bylo lehčí tam přežívat,“ řekla s úsměvem.

Kristina se po konci v reality show vrátila ke své profesi a těší se na velký životní krok. Zanedlouho totiž začne plánovat veselku. „Svatbu plánujeme, bude příští rok v létě, protože jsme toho teď oba měli dost. Navíc pendlujeme mezi Prahou a Olomoucí, takže až se situace uklidní, tak se do toho pustíme,“ prozradila půvabná blondýnka, která svého snoubence neviděla přes tři měsíce. Po jejím návratu totiž zjistila, že byl součástí jiné reality show. „Neviděli jsme se dlouhých 96 dnů. Moc jsme se na sebe těšili a konečně jsme spolu,“ dodala.

Další články

Načítám