Hlavní obsah
Článek

Karolína Kopíncová (26) se svými 184 centimetry je vždy nejvyšší modelkou na přehlídkovém mole. Jak sama přiznává, její výška v modelingu není často žádoucí. „O pár centimetrů méně by mi nevadilo. O hodně prací jsem kvůli výšce přišla,“ přiznala Super.cz Karolína na módní show Beaty Rajské.

Přiznala, že v modelingu je to někdy nevýhoda, kvůli výšce prý o spoustu prací přišla. „Jsem hodně vysoká a jsem kvůli tomu celá mohutnější, i když to zní divně. Cítím se sice dobře, ale ty míry už úplně modelkovské nejsou. Když si vedle mě stoupne trošku nižší dívka, mírami je jinde než já a tu práci dostane,“ vysvětluje.

„Jsem limitovaná prací, kterou můžu dělat. Nikdo na mně nebude fotit nové kolekce. Šijí se konfekční velikosti, a jak jsem přerostlá, tak mi všechno končí u kolen, u loktů,“ doplnila Karolína, která byla pracovně i v zahraničí a například v Turecku to také byl problém.

„V Turecku jsem se hodila na svatební šaty, prádlo, plavky. Ale klasickou kolekci jsem nefotila žádnou. Nikdo si mě nevzal,“ dodala bývalá vítězka Miss Czech Republic.

Další články

Načítám