Hlavní obsah
Článek

Na oslavě osmdesátin producenta Františka Janečka (80) se většina dam zahalila víc, než je zvykem, protože párty se odehrávala z větší části pod širým nebem. Jen manželka Petra Jandy (82), Alice Jandová, se chladnějšího večera nebála a oblékla sexy korzet.

„Mám sako, kdyby se ochladilo,“ vysvětlila Alice, která má pro korzety slabost, kupuje jí je i její manžel. „Tenhle tedy od Petra není. Ale už jsem ho měla v šatníku asi rok a nikdy jsem ho neměla na sobě. Je fakt, že už ve výtahu mi nějaký pán koukal do výstřihu,“ smála se Alice. A muž z výtahu rozhodně nebyl ten večer jediným obdivovatelem jejích vnad.

Manžel prý její výstřih nekomentoval. „On mě tedy nikdy nekritizuje, ale máme jiný vkus. Snažím se ho někam nasměrovat, ale když ukáže odpor, tak mu řeknu, ať si obleče, co chce. Nosí pořád totéž. Má to jako spousta chlapů, a ještě umocněno věkem, že víc věcí nepotřebuje, a není to jako u nás ženských, které musíme jít pokaždé v něčem jiném,“ vyprávěla Alice.

V našem rozhovoru jsme probíraly právě i nákupy. „Neumím nakupovat online, to si nic nevyberu. Musím chodit do kamenných obchodů. A nejradši nakupuju v Americe. Tam létáme se čtyřmi poloprázdnými kufry a velkou prázdnou taškou. Na cestě nazpátek už jsou plné,“ svěřila se Alice s tím, že ale ve Spojených státech nekupuje jen oblečení, ale třeba také pytle do odpadkového koše.

Další články

Načítám