Hlavní obsah
Článek

Jedním z největších lákadel letošního ročníku Colours of Ostrava byl bezesporu Lenny Kravitz, americká rocková legenda. Se svou kapelou vystoupil v pátek večer a v Dolních Vítkovicích se mluvilo o nejvíc sexy koncertu letošního roku.

„Úplně boží Lenny“, „Naprostá pecka, Lenny je legenda“ nebo „Zážitek na celý život“. Tak koncert Lennyho Kravitze popisovali přítomní fanoušci. Nejen čeští, do Ostravy nalákal i cizince. „Kvůli tomuto jsem přijela až ze Srbska, a nejsem zklamaná. Bylo to okouzlující,“ uvedla jedna z fanynek na sociální síti.

„V Lennym Kravitzovi na festival Colours of Ostrava přijede multitalentovaný umělec, který dokázal hudbou, již vystavěl na pevných základech rocku, funku, soulu a rhythm and blues, oslovit miliony fanoušků. Ti nejen napjatě čekají na každou jeho novou nahrávku, ale také nadšeně přicházejí na jeho koncerty s oprávněným očekáváním velkého zážitku,“ uvedli k účasti Kravitze zástupci festivalu.

Ukázka z Lennyho vystoupení

Ani páteční celosvětový výpadek IT, který velmi zasáhl i letový provoz, účast Lennyho neohrozil. Po Evropě během své šňůry totiž hudebník cestuje speciálně upraveným tourbusem.

Další články

Načítám