Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Černá alias Lulu se veřejně proslavila svým údajným románkem s Karlosem Vémolou (39). To už je ale dávnou minulostí a Lulu je šťastně zadaná. Se svým přítelem z Německa dokonce nyní plánuje velkou budoucnost. Bylo to navíc největší přání během její narozeninové oslavy.

„Přála jsem si letos ještě víc úspěchů v showbyznysu, účast na Clash of the Stars a více projektů i v televizi – konečně i nějaké české reality show, dále zdařené plastiky a v neposlední řadě, aby můj stávající vztah přerostl v oficiální a dočkala jsem se letos i společného sestěhování a konečně i vytouženého těhotenství… Takže v plánu mám pro tento rok víc než dost,“ překvapila nás Lulu během rozhovoru pro Super.cz.

Než se jí ale podaří otěhotnět, splní si ještě jeden velký sen. Konečně našla kliniku, kde jí dokážou udělat ještě větší objem poprsí, než který má. Dokonce dvojnásobný. Zákrok proběhne v listopadu. „Konečný objem bude 2000, přičemž nejdříve se voperují expanzní implantáty 1500, které se po měsíci doplní už bez operace, jen injekcí, do těch konečných 2000. Ohledně zkrášlujících procedur je u mě aktuálně nový permanentní make-up, kterým se už brzy pochlubím. Nechávám si postupně dělat rty, obočí a oční linky,“ dodala Lulu.

Další články

Načítám