Hlavní obsah
Článek

V srpnu se modelka Kateřina Wohlmann Votavová (37) stane poprvé maminkou. Se svým manželem Jiřím se těší na malého synka. Modelka nyní fotila těhotenské fotky, kam nás jako jedinou redakci exkluzivně pozvala.

Kateřina proslula jako modelka spodního prádla. Štíhlou postavu má i s bříškem. „Myslím, že asi 11 kilo mám nahoře. Což si myslím, že je docela v pohodě. Myslím, že přiberu do těch 15 kilo. Ale necítím se, že bych ty kila měla nahoře, ale mám je tam,“ svěřila se během focení Super.cz.

Její těhotenství ale stále doprovází mírná zdravotní komplikace. Každý den si totiž musí píchat injekce. „Stále to platí, protože si ředím krev, mám Leidenskou mutaci. Každý den si musím bodnout něco na ředění krve a k tomu ještě prášek, abych miminko udržela.“

A až porodí a shodí nadbytečná kila, chce se Kateřina vrátit ke světu modelingu a držet si přezdívku „Nejstarší modelka spodního prádla?“ „To je taková předčasná otázka. Chci se ale po porodu vrátit k postavě, k té nejlepší, jakou budu moci mít,“ dodala modelka během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám