Hlavní obsah
Článek

Modelka Ivana Knöll se pasuje do role největší fanynky chorvatské fotbalové reprezentace. Zatímco na mistrovství světa v Kataru přinesla svým chorvatským miláčkům štěstí a země na Jadranu si odvezla bronz, na fotbalovém Euru v Německu zjevně přináší smůlu.

A nepomáhá ani fandění v odvážném outfitu v barvách chorvatské vlajky, vyzývavé pózy a provokace. Ta poslední provokace před zápasem Chorvatů s Itálií se ale Ivaně hodně vymstila.

Modelka si totiž vzala na paškál italské špagety. Na sociální síti se chlubila tím, jak je rozlámala, ledabyle vhodila do hrnce a pak si na nich s gustem pochutnala. Chorvaté potřebovali Italy nutně porazit, aby se dostali do osmifinále fotbalového Eura. Vedli sice o jeden gól díky brance kapitána Luky Modriče, ale v osmé minutě nastavení vyrovnal Mattia Zaccagni a Chorvatům zbyly jen oči pro pláč.

Naděje na postup do osmifinále už tak zůstává jen teoretická. Nejapný špagetový žert samozřejmě dopálil italské fanoušky, kteří se Ivaně po zápase vysmívali na jejím Instagramu. „Ha, ha, ha, to máš za to, že jsi lámala špagety,“ smáli se jí. „Vynikající, hurá, Chorvatsko nepostoupí, takže tě už nikdy neuvidíme, děkuji Itálie,“ přidal se další.

„Dělat si srandu z Italů a špaget ještě před začátkem zápasu je sebevražda, kdyby byla chytrá, počká si, až jak to skončí,“ zaznělo také. „Tak a teď zkus znovu rozlámat ty špagety, blbko,“ nechyběla ani ostřejší slova. „Tak co, jak ti chutnaly ty špagety?“ rýpali do ní nejen Italové.

Další si zase myslí, že Ivana Knöll udělá pro zviditelnění cokoliv. A klidně i změní dres. Přece se nespokojí s fanděním jen na třech zápasech! „Udělá cokoliv, aby tam mohla zůstat, teď určitě změní tým a bude se fotit s tím, kdo vyhrává, je to smutné,“ míní jeden z fanoušků, který tak naráží na to, že si modelka udělala ze svého spoře oděného fandění výnosný byznys.

Zatímco na MS v Kataru ji ještě nikdo neznal a měla jen pár tisíc sledujících na Instagramu, nyní má už tři miliony fanoušků! Sázka na svlékání v kombinaci s fotbalem a skandály tak Ivaně zatím vychází na jedničku.

Další články

Načítám