Hlavní obsah
Článek

Influencerka Hanka Gelnarová se po svém skandálním hajlujícím videu poprvé ukázala na veřejnosti. Během natáčení předzápasové série B4theClash čelila nepříjemným konfrontacím a otázkám na tělo. Znovu se za svůj přešlap omluvila a hájila se slovy: „Nejsem nácek!“

Poté co se na povrch dostalo video, na němž známá influencerka a jedna z hlavních tváří organizace Clash of the Stars Hanka Gelnarová (23) hajluje, přišla z její strany veřejná omluva se slzami v očích. Zdviženou pravici omluvila neznalostí dějin, přičemž tvrdila, že v onen moment netušila, co gesto znamená - i tak celá situace vyvolala doslova lavinu kritiky, kvůli které se známá brunetka dokonce stáhla ze svých sociálních sítí - nyní se však styku s veřejností vyhnout nemohla a ihned čelila ostrým konfrontacím.

Jako aktérka blížícího se 9. turnaje COTS se musela zapojit do natáčení živě vysílané série B4theClash a poprvé od skandálu šla s kůží na trh. Jízlivé otázky jí pokládal nejen Tomáš Linh Le Sy coby moderátor a spolupromotér organizace, ale i samotní diváci pokládající své dotazy přímo do livestreamu. „Hanko, kdy si hodláš dokončit základní školu?“ nebo „Jak dlouho trvala třicetiletá válka?“ ptali se influencerky rýpavě někteří z diváků. Její soupeřka Angie Mangombe jí mezitím darovala učebnici dějepisu.

„Zdravím všechny! To video se dostalo asi k 98 % lidem, co to dnes sledují, nemusím asi říkat, co na něm bylo. Chtěla bych se omluvit ještě jednou, dvakrát, třikrát. Ze srdce a upřímně. Byla to hloupost, která se neměla nikdy natočit a nikam se dostat. Beru to na sebe, měla jsem to já na svém instagramu, byla to lidská, hloupá nevědomost. Myslím, že jsem se ponaučila,“ spustila na úvod Hanka, když se dostala ke slovu.

„Nechtěla jsem být na někoho útočná, agresivní, nikomu jsem tím nechtěla ublížit. Po třech minutách jsem si to uvědomila - nebo mi to bylo řečeno. To video jsem ihned stáhla, ale bylo pozdě. Viděly to tisíce lidí, hned jsem věděla, že to je v p*deli,“ pokračovala.

„Chci, aby si ty lidi podle komentářů uvědomili, že já nejsem žádný nácek. Doma nemám žádné kříže a různé symboly. Nesympatizuji s tím!“ uzavřela.

Další články

Načítám