Hlavní obsah
Článek

Se zpěvákem Janem Bendigem (30) jsme se setkali na soustředění finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky. Kromě vystupování v hotelu ve Studánce také fotil jeden ze snímků do kalendáře. A v rozhovoru jsme se samozřejmě dostali také k jeho nedávné účasti ve vědomostní soutěži.

Focení s kolečkovým křeslem si užil. „I když jsme se chvílemi báli, že nám ujede. Původně jsem v něm měl sedět já, ale to jsem odmítl. Máma by mě zabila, protože u nás v rodině jsme pověrčiví. Mohlo by to přivolat nějaký úraz. A i tu bouračku, která se mi stala, jsem si možná trochu přivolal. Před ní jsem si zrovna říkal, že jsem dobrý řidič a nikdy se mi nestala žádná nehoda,“ vysvětloval Honza, se kterým jsme zavzpomínali i na havárii, která se stala i jeho bratrovi Marsellovi. „Možná by byl vrtulník bezpečnější,“ žertoval Honza, který vystupoval na akci s Rytmusem, kam kolegu opravdu vrtulník dopravil. Sám si o tom ale může nechat zatím jen zdát stejně jako o jeho honorářích.

Pak už jsme se vrátili ke zmíněnému AZ-kvízu, kde s bratrem oba totálně pohořeli. „Já si to tam šel vysloveně užít, protože AZ-kvíz znám odmalička. Ale až na místě jsem se dozvěděl, že tam bude Leoš Mareš. A ten pak postoupil dál a mělo se rozhodnout, kdo s ním půjde do toho finále. Já za žádnou cenu nechtěl,“ vysvětloval.

Prý ze sebe dělal hloupějšího. „Samozřejmě jsem hodně nebo spíš spoustu otázek nevěděl. Nejsem žádný doktor věd, abych na takové otázky odpověděl. Nechci říct, že jsme si z toho udělali srandu, ale užili jsme si to. Ale do znalostní soutěže už bych bych nikdy v životě nešel,“ dodal Honza, který si dokonce na sociální sítě nasdílel příspěvek TMBK o blbém a blbějším. „To se k nám k tomu AZ-kvízu hodilo,“ konstatoval.

Související témata:
AZ-kvíz

Další články

Načítám