Hlavní obsah
Článek

Populární americký moderátor Nick Cannon (43) je mužem činu, což v minulosti předvedl už mnohokrát, a to nejen s ohledem na počet jeho dětí. Nick, který je možná nejplodnějším slavným mužem celého Holllywoodu, vzal rovnou pět ze svých dvanácti dětí do luxusní restaurace Nobu v Malibu, ale soudě podle jeho výrazu si možná vzal trochu velké sousto…

Ležérně oblečený Cannon, kterému se jen v roce 2022 narodilo neuvěřitelných pět potomků, vzal do podniku, kde lze na celebrity narazit snad každý den, dvanáctiletá dvojčata Moroccana a Monroe. Ta má z manželství se zpěvačkou Mariah Carey. Připojily se k nim pak ještě tři mladší děti, které má s modelkou Brittany Bell (36), a to sedmiletý Golden Sagon, tříletá Powerful Queen a roční Rise Messiah.

Hrdý otec, který má děti se šesti různými ženami, vypadal po večeři při cestě k svému cybertrucku dost zmoženě. V jedné ruce nesl nejmladšího synka, zatímco za ruku držel Powerful, kterou z druhé strany vedla její nevlastní sestřička Monroe.

Zatímco nejdéle ze svých žen vydržel Cannon právě s Mariah Carey, s Brittany mu to nyní zdá se klape více než dobře. Přestože po prvních dvou dětech udržoval poměr i s dalšími ženami, po narození nejmladšího synka se zdá, že seká latinu a spokojená Brittany ráda sdílí idylické rodinné snímky na instagramu. Tak věřme, že tucet potomků bude Nickovi stačit a s usměvavou maminkou tří z jeho dětí mu to už vydrží.

Související témata:

Další články

Načítám