Hlavní obsah
Článek

Režisérka a herečka Eva Toulová nikdy netrpěla nadváhou. Jenže poslední dobou točila jeden film za druhým a jaksi zapomněla jíst. Není divu, že se dostala až na hodně nebezpečnou váhu.

Když na dovolené v Barceloně vyrazila na pláž, uvědomila si, že je něco špatně. Už proto, že z ní padaly plavky, o vyděšených pohledech lidí ani nemluvě. Kvůli zběsilému pracovnímu tempu prý zhubla natolik, že ji sami herci na place kontrolovali, jestli obědvá. 

„Tento půlrok jsem najela na neskutečné pracovní tempo, abych stihla premiéru Lásky na zakázku i náročné natáčení Krtkova světa. Na víkendové dovolené v Barceloně jsem zjistila, že ze mě padají i plavky,“ zmínila režisérka.

„Bylo toho teď moc. Jím pořád stejně jako obvykle, ale nepřibírám. Asi si budu muset naordinovat zvýšenou dávku čokolády. Čokoláda je totiž řešením na všechno,“ snažila se vše obrátit v žert. Tvrdí, že má všechno pod kontrolou a není třeba se strachovat.

Nezbývá než doufat, že rapidní úbytek váhy je opravdu zapříčiněn „jen“ pracovním stresem a kolotočem povinností, ze kterého nebylo jednoduché vystoupit. A že není projevem něčeho vážnějšího.

Ideální příležitost k tomu si dopřát pauzu a odpočinout si. I za cenu toho, že nenatočíte několik filmů za rok.

8
fotek

Další články

Načítám