Hlavní obsah
Článek

I když v posledních letech chrlí jeden film za druhým a nestíhá ani pravidelně jíst, na některé věci si čas přece jen najde. Třeba na focení. Poté, co výrazně zhubla, pojala Eva Toulová podezření, že je na čase ponořit se do světa modelingu. A to doslova. Nedávno tak pózovala coby čachtická paní ve vaně plné krve.

Naštěstí zdaleka ne všechna rudá tekutina v koupací nádobě plné téměř po okraj byla její. Ona sama přispěla jen pár kapkami. „Když jsme přemýšleli, jak dát fotografiím hlubší rozměr, ihned se mi vybavila pověst o čachtické paní a napadl mě tento koncept,“ pochlubila se režisérka, která si v několika svých filmech také zahrála. A je jí to málo. Fušuje už do řemesla i modelkám.

„Chtěla jsem, aby byla fotka něčím unikátní, tak jsem se ji rozhodla podepsat vlastní krví v tom smyslu, že si nechám z prstu téct pár autentických kapek.“ řekla Super.cz režisérka, která si spolupráci s fotografkou a uměleckou maskérkou Elen Yermanenko nemůže vynachválit.

Focení, které probíhalo u ní doma, se prý vydařilo hned na první pokus. Stačilo jedno píchnutí do prstu a scéna byla nafocená za 20 sekund. „Následně jsem musela koupelnu od červeného inkoustu umývat dvě hodiny,“ prozradila Toulová, která aktuálně natáčí snímek Krtkův svět.

Nic tak nenasvědčuje tomu, že by ze zběsilého tempa chtěla v budoucnu slevit. Otázkou je, jak na takovou nálož filmů budou reagovat diváci. Něco nám říká, že takovému vražednému tempu nemohou stačit a návštěvnost kin toho bude důkazem.

8
fotek
Související témata:
Čachtická paní

Další články

Načítám