Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvýkonnějších tuzemských režisérek, co se počtu filmů v posledních pár letech týče, před časem výrazně zhubla a poněkud vyděsila svoje okolí. Před několika měsíci Eva Toulová šokovala snímky v plavkách, které pořídila na dovolené ve Španělsku. Teď nafotila další a nevypadá to, že by přibrala.

Vyzkoušela si roli režisérky, scenáristky, produkční a stále nemá dost. Nyní k těmto profesím přibrala i modeling. Těžko soudit, jestli v něm bude pokračovat. Nedá se říct, že by v něm uspěla a navíc málem přišla k vážnému úrazu. Nehledě na to, že ji nepochválil ani manžel, zvukař Tomáš Oramus.

„Při pózování u posledního fialového outfitu na schodech jsem usilovala o fotografii, kdy dělám holubičku na zábradlí. Hned při prvním postavení na zábradlí a nahnutí jsem nechtěně udělala takové salto, jaké se mi nepovedlo celé dětství během čtyř let na gymnastice. Slétla jsem z poloviny schodů až dolů,“ svěřila Super.cz.

„Superdodřená a s milionem modřin jsem se radovala alespoň z nových fotek. Radost mi ale zkazila manželova slova, že s pár kily jsem vypadala stejné lépe,“ posteskla si Toulová, která aktuálně natáčí nový snímek Krtkův svět.

Nezbývá než doufat, že až pracovní stres opadne, bude konečně víc času i na jídlo. Třeba na večeři při svíčkách nebo snídani na terase. Smysl pro romantiku režisérce rozhodně nechybí, když se loni na Mikuláše vdávala na ostrově Mauricius, navíc mohla by spojit příjemné s užitečným.

Další články

Načítám