Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se dle lidí opravdu nepovedlo. Samozřejmě není pravidlem, že by herečka Sydney Sweeney musela neustále ukazovat své vnady, šaty, které si oblékla na slavnostní akci festivalu v Benátkách, ovšem hereččině postavě spíše uškodily.

Filmový festival v Benátkách je v plném proudu a filmové premiéry střídají slavnostní doprovodné akce, kde se to také hemží mnohými celebritami. Mezi nimi letos nechybí ani Sydney Sweeney, blonďatá herečka, která zaujala v seriálu Euforie a jež od té doby dostává role, ve kterých odhaluje nejen své herecké umění, ale také bujné vnady. Zřejmě také díky nim dostala Sweeney roli třeba i v klipu skupiny Aerosmith, kde byla také velmi divoká.

V Benátkách si na akci Armani Beauty ale vybrala, nebo jí možná poradil stylista, spíše decentní róbu, která na její přednosti neupozorňovala. Sydney oblékla těžkou černou róbu, která se vyznačovala plisovanou sukní a dramatickým přehozem látky kolem boků. Na fotkách tak chvílemi nebylo jasné, jestli herečka stojí, nebo sedí. Černá barva ani střih a materiál lidi příliš nezaujaly.

„Oh, Sydney, vyhoď své stylisty. Oni tě zjevně nemají rádi,“ ozývá se od čtenářů magazínu Daily Mail. „Šaty Sweeney jsou příšerné. Všechno, jen ne elegantní.“ Nebo: „Paní Sydney S. nevypadá ve svých ošklivých šatech ani trochu šťastně. Kdyby mi moje stylistka ty šaty předložila, vyhodil bych ji.“ Či: „Nejošklivější šaty, které jsem kdy viděl.“ Takovými názory se to pod článkem jen hemží.

Jestli sama Sydney byla, nebo nebyla se svými šaty spokojena, je otázkou. Na své vlastní instagramové stránky si ale fotku v nich nedala. A příště tak možná osloví jiného stylistu.

Další články

Načítám