Hlavní obsah
Článek

Ze začátku vypadal jako nezábavný suchar, který žije jen svou prací a je duší policistou, nakonec se ale Jiří Herman z Ulice, kterého hraje Jan Holík, docela vybarvil. Není divu, že ho fanoušci seriálu vyhlásili největším sympaťákem uplynulé sezony.

Nedávno se na sociální síti svěřil s tím, že musel podstoupit operaci. Později o sobě po několika dnech dal opět vědět s dobrou zprávou. Přesunul se z Bratislavy do pražské nemocnice. Podle fotografií to vypadalo, že se vše ubírá správným směrem.

„Obrovský dík patří mojí ženě Denise Deákové, která mi prostě zachránila život, Martině Voller, celé mojí československé rodině, bratislavské záchrance, pohotovosti Ružinov a hlavně Národnému ústavu srdcových a cievných chorob v Kramároch! Snad bude brzy lépe. Díky vám,“ informoval tehdy.

Jistě mu udělá radost, že ho diváci katapultovali do čela žebříčku největších sympaťáků Ulice. Nechal za sebou spoustu oblíbených postav a není žádným tajemstvím, že ze začátku ho fanoušci seriálu moc nemuseli.

Z ankety na stránkách televize Nova jasně vyplynulo, že Holík aktuálně patří k největším mužským tahounům. Vyslovilo se pro víc než 54 procent všech hlasujících. Těch byly tisíce, a tak má anketa poměrně slušnou vypovídající hodnotu.

Zvítězil navíc s velkou převahou, která svědčí o tom, že v současné době marně hledá konkurenci. Bude zajímavé sledovat, jak se bude jeho obliba vyvíjet po prázdninové pauze. Scenáristé ho jistě nenechají dlouho usínat na vavřínech.

Další články

Načítám