Hlavní obsah
Článek

Nejmladším účastníkem letošního finále soutěže Muž roku je Daniel Štefan. Dvacetiletý student, který bude soutěžit s číslem 3, pochází z malé vesničky u Velkých Popovic a jeho největší vášní je lední hokej, jak prozradil Super.cz.

Hokej jako junior hrál v Americe, aktuálně studuje bezpečnostně právní činnost. „Je to právnický obor na zdrávce, ale zjistil jsem, že práva mi nic moc neříkají. Mým snem je vystudovat na Karlově univerzitě obor kondiční trenér. Sport je pro mě zajímavější,“ doplnil.

„V Americe jsem žil tři roky, v Bostonu, Karolíně a v Ohiu, ale juniorský hokej už mi skončil, tak jsem se rozhodl vrátit se zpátky domů a tady hraju za Kobru Praha,“ upřesnil Daniel, který má díky zkušenostem v zámoří i brilantní angličtinu, takže by mohl se ctí reprezentovat Česko i na mezinárodní soutěži krásy. „Byla by to úžasná životní zkušenost,“ míní.

„Jsem otevřený jakýmkoli spolupracím, šoubyznysu nebo modelingu. O ta témata se zajímám, proto jsem se také na Muže roku přihlásil a doufám, že se mi nějaká příležitost naskytne,“ věří sympatický mladík.

Související témata:
Daniel Štefan

Další články

Načítám