Hlavní obsah
Článek

Nejmladší ze synů Davida a Victorie Beckhamových Cruz si našel vážnou známost. Oficiálně se s novou přítelkyní Jackie Apostel poprvé představil veřejně během týdne módy v Paříži, kam přicestovala celá jeho slavná rodina, aby podpořila Victorii během přehlídky její nové kolekce.

Půvabná Jackie je brazilskou zpěvačkou a textařkou a Cruz s ní údajně chodí zhruba od června. Zdá se, že Jackie si už získala i sympatie zbytku rodiny, jelikož nejen že Cruze doprovází do Paříže, ale dokonce společně zavítali i na módní show Victorie, kde usedla vedle Cruze, jeho bratra Romea, sestry Harper a otce Davida do první řady.

Podle magazínu Hello! je Jackie téměř o dekádu starší než Cruz, který oslaví dvacetiny v únoru. Jackie, která původně působila v brazilské dívčí sestavě Schutz, oslaví 29. narozeniny příští měsíc. Právě hudba je nejspíš to, co oba spojuje. Jak je známo, Cruz hraje nejen na kytaru, ale také skládá písně.

Co se děvčat týče, nejmladší Beckham rozhodně nezahálí. Od loňska randil s modelkou Tanou Holding (19), poté s influencerkou Issey Molloney, tanečnicí Skye Ladell a norskou zpěvačkou Victorií Reitan, známou jako Bby Ivy. Podle čtenářů Daily Mailu je ovšem desetiletý rozdíl mezi Cruzem a jeho současnou partnerkou v tomto věku hodně a dle mnohých navíc Jackie vypadá ještě starší, než je.

„Vypadá na víc než na 29. Hádal bych spíš 39,“ zní komentář s více než 1600 lajky, načež reagují další: „Jo, souhlas. Někdo prostě vypadá starší. Tipoval bych jí mezi třiceti a čtyřiceti. On vypadá na svůj věk.“

„Myslela jsem, že je to spíš kamarádka Victorie.“ Či: „Vypadá spíš jako jeho máma.“ Tak znějí další názory. „Chce se stát součástí značky Beckham,“ zaznělo dále. „Nemám problém s věkovými rozdíly, ale když se dá teenager dohromady s devětadvacetiletou ženou, je to zvláštní. Co mohou mít tak společného?“ zajímá dalšího čtenáře.

Další články

Načítám