Hlavní obsah
Článek

Zendaya (28) vystoupila v jedněch z nejodvážnějších šatů své kariéry a lidé na ni hleděli v úžasu. Róbou vzdala hold ikoně Cher, která byla uvedena do síně slávy.

Herečka a modelka Zendaya je pověstná svou láskou k módě. Někdy je vysoce elegantní, jindy v bizarních modelech, vždy ale vzbudí svým oblečením velkou pozornost. A stejně tomu bylo i v Rocket Mortgage FieldHouse v Clevelandu, kde vystoupila na 39. ročníku Rock & Roll Hall of Fame. Během ceremonie vzdala hold legendární Cher, a to podobným modelem, který zpěvačka nosila v sedmdesátých letech.

Zendaya oblékla šaty, které skutečně zahalovaly jen malou část jejího těla, a ukázala i část svých ňader. Model pochází z dílny Boba Mackieho a je z roku 2001. Ke zlatým šatům, výrazně odhalujícím i její boky, si vzala střevíčky na vysokém podpatku, své dlouhé vlasy tentokrát nechala rozpuštěné.

Přestože lidé většinou nemají příliš v lásce odvážné outfity, ve kterých celebrity předvádějí každý kousek svého těla, Zendaya měla tentokrát štěstí. Reakce na její vzezření byly velmi oslavné a poklony nebraly konce.

Je třeba posunout na sedmý obrázek.

„Miluju její poctu Cher. Jako obvykle vypadá neuvěřitelně. Sice na ní nemám rád tento odhalující styl oblékání, ale chápu její oblečení pro tuto příležitost. Zendaya má jedno z nejlepších těl v showbyznysu a JE módní ikona,“ rozplývá se jeden ze čtenářů Daily Mailu a další stovky s ním souhlasí.

„Je úchvatná a šaty odkazují k Cher, takže je to skvělý styling pro tuto příležitost,“ nebo „Myslím, že vypadá sakra dobře. Je to pro ni neobvyklé vzezření, ale myslím, že to zvládá dokonale,“ či „Pokud někdy zjistíte, že máte příležitost, postavu a věk (ne příliš nízký a ne příliš vysoký - 28 je perfektní) nosit takové šaty, udělejte to. Také mi přijde na hvězdné poměry skromná, takže v tom nevypadá nevkusně,“ přidávají se další lidé. A jak to Zendaye během galavečera slušelo, na to se podívejte v naší galerii.

5
fotek

Další články

Načítám