Hlavní obsah
Článek

Princezna Kate (42) v poslední době stále více dokazuje, že se její zdravotní stav lepší a už dál nechce zůstávat mimo veřejné dění. Na Instagramu manželského páru se objevila další rodinná fotografie, která uchvátila všechny příznivce následníka trůnu a jeho blízkých.

Jestli si někdo myslel, že Catherine už nemůže trumfnout svoji vlastní fotografii, kterou věnovala Williamovi ke Dni otců a na níž je vyobrazen princ, který se společně s dětmi dívá na moře a všichni se objímají, ten by se pletl. Princezna totiž v den rodinného výletu evidentně udělala více záběrů a jedním z nich se pochlubila právě dnes, kdy princ slaví dvaačtyřicáté narozeniny.

Na ní je budoucí král společně s dětmi vyobrazen během skoku na pláži a všichni se široce usmívají se spokojenými výrazy právě prožívaného dobrodružství. Tedy snad až na malého Louise, který se plně soustředil na skok. „Všechno nejlepší, tatínku, všichni tě moc milujeme,“ připsala Kate ke snímku, který rázem dojal a uchvátil tisíce lidí.

„Pravděpodobně ta nejlepší rodinná fotka, jakou jsem kdy viděl,“ chválí jeden z fanoušků. „Nejlepší královské foto vůbec,“ „Pravděpodobně nejlepší fotka, kterou kdy sdíleli - tak uvolněná, normální, plná radosti,“ „Jak úchvatná fotografie. Všechno nejlepší princi Williamovi,“ znějí další komentáře, které se nacházejí na Instagramu pod snímkem, který už zřejmě žádný další nepředčí. Nebo snad ano?

Další články

Načítám