Hlavní obsah
Článek

Rozvedl se s tanečnicí Kateřinou Hukovou, s níž má syna Tobiáše a muzikantskému životu na plný úvazek dal kvůli pandemii vale. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Zpěvák Petr Poláček, který byl ve finále první řady show Česko hledá SuperStar, kterou tehdy vyhrála Aneta Langerová a jemu se přezdívalo český Bon Jovi, je opět šťastný.

2. srpna oslavil Poláček čtyřicetiny a se svým životem je maximálně spokojený. Našel se v práci policisty a trenéra bojového umění krav maga a hudbu už má jen jako koníček, kdy vystupuje s kapelou Bon Jovi Tribute Prague. A našel také novou lásku, půvabnou blondýnku Sandru.

„Sakra čtyřicet? Vlastně jsem se nikdy necítil líp. Mám úžasnou ženu, která se opravdu tou ženou stane. Nikoho tak úžasného jsem v životě nepotkal. Tobík je zdravej a jenom roste a dělá mi radost. Pořád zpívám a strašně mě to baví. Mám práci a vlastně je vše tak nějak v cajku. Život je krásnej,“ vyznal se.

A jen dva týdny poté se Petr pochlubil na sociálních sítích svatebními fotografiemi se svojí vyvolenou. Své „ano“ si se Sandrou řekli na žižkovské radnici a nevěstě i ženichovi to spolu moc slušelo, jak můžete vidět i na snímcích ve fotogalerii.

Další články

Načítám