Hlavní obsah
Článek

Hokejová star Jakub Voráček se poprvé, kromě sportovních akcí, objevil ruku v ruce ve společnosti na velkolepé akci s manželkou Markétou. Dorazili na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.

Nadace Jakuba Voráčka je letos oficiálním neziskovým partnerem festivalu. „Budu tady do středy, zítra přijede sestra, která mě pak v organizačních věcech vystřídá,“ řekl Super.cz Voráček.

I když má za sebou jako hokejista bujaré období, tady to „filmové bary“ nebudou. „Bary už mám za sebou z divočejších let. Budou to Vary,“ řekl Super.cz s úsměvem. „Byl jsem vždycky dobrý slavič. Už si neplánuju, kolik si dám piv, zda se opiju. Podle situace,“ prozradil Voráček.

Přípravy na festival byly rychlé. „Jel jsem si koupit oblek, za půl hodiny bylo vybráno, oblékl jsem se a jeli jsme,“ upřesnil s tím, že jeho krásná žena si na dlouhé přípravy také nepotrpí.

„Ta je taky rychlá. Ta je v tom výborná, nečančá se dlouho. Nemluvil jsem jí do výběru šatů. Věděl jsem, že si něco hezkého vybere. Moc jí to sluší. Pro nás je to premiérová akce na červeném koberci. My nikam moc nechodíme, pozornost nemáme tolik rádi. Privátní život má zůstat privátním životem,“ dodal.

Další články

Načítám