Hlavní obsah
Článek

Smrt nejkrásnější ruské motorkářky, jak byla přezdívána Tatyana Ozolina (38), zatím není vyjasněna. Její příbuzní na sociální síti rozporují oficiální verzi. Jisté je to, že kráska s miliony sledujících vydechla naposledy v Turecku.

K nehodě došlo na cestě mezi městem Mugla a letoviskem Bodrum. Dle oficiálních zpráv místních médií měla Tatyana ztratit kontrolu nad svou motorkou a srazit se s kamionem, zemřela na místě. Během nehody měl být zasažen i druhý motorkář, který jel s Tatyanou, Onur Obut. Ten utrpěl zranění a je v nemocnici. Muž na třetí motorce pak zraněn nebyl.

Na instagramu motorkářky se však objevila zpráva, že zahraniční média o nehodě neříkají pravdu. Dle informací na profilu jezdkyně měl na policii po nehodě vypovídat motorkář Sergej, který situaci popsal zcela jinak. Motorka Onura Obuta se měla dostat do problémů a následně narazit do stroje Tatyany. O kamionu prý nikdo nevypovídal. Obě motorky měly před nehodou snímat kamery, o kterých se ale žádná média nezmiňují, a rodina Tatyany stále nedostala její fotoaparát. V době nehody měla mít motorkářka také zapnutou kameru s nahráváním.

Motorka Tatyany navíc měla zůstat u policie 10 dní kvůli vyšetřování, rodina ale tvrdí, že jim policie zavolala téměř ihned, aby si stroj přišli vyzvednout. Na instagramu motorkářky se dál brání i tomu, že by Tatyana nebo jiný účastník nehody pili alkohol, což se zřejmě také objevilo v některém z médií. Zatím tak není zcela jasné, jak k incidentu doopravdy došlo; krásné Tatyaně, která měla kolem pěti milionů sledujících na tiktoku, dva miliony na youtubu a milion na instagramu, ale žádné vyšetřování stejně život nevrátí.

Paradoxní ovšem je, že jen krátce před nehodou se Tatyana rozmluvila o tom, že jí kvůli válce nebyl umožněn vstup do Evropské unie, a proto musí zůstat v Turecku. Její osud tak mohl vypadat úplně jinak…

Související témata:

Další články

Načítám