Hlavní obsah
Článek

Současná královna krásy, držitelka titulu Miss Czech Republic 2024 Adéla Štroffeková ukázala vypracované tělíčko v nejodvážnějším modelu svého šatníku a během tiskové konference na sebe rozhodně upoutala pozornost. V rozhovoru pro Super.cz se pak rozpovídala nejen o přípravách na Miss World, ale i o svém partnerovi.

Adéla (22) se po svém úspěchu v tuzemské organizaci chystá na reprezentaci České republiky na světové soutěži Miss World. Ačkoli zatím není známé ani datum, ani místo konání slavnostního finále, Adéla nenechává nic náhodě a pomalu, ale jistě se připravuje na veškeré disciplíny. „Konečně jsem se teď vrátila do toho fitka a začala na sobě pracovat, po fyzické stránce jsem se tedy již začala připravovat. Už si začínám chystat něco na tu talentovou disciplínu. Vzala jsem si na sebe možná moc velké sousto, budu hrát na klavír a vybrala jsem si složitější skladbu. Začínám také připravovat charitativní projekt,“ prozradila v rozhovoru.

Kromě příprav na Miss World má Adéla i řadu jiných pracovních povinností. Jak zvládá pracovní život skloubit s tím osobním? A co na to celé říká její přítel? „Myslím si, že na osobní život si člověk vždy najde čas. Je pravda, že když jsem byla ještě finalistkou, tak to bylo pro náš vztah asi největší zkouškou. Domů jsem jezdila vyčerpaná, nepříjemná, hladová, unavená a věřím, že to muselo být dost náročné. Teď si to vše sedlo a je to jako při staru,“ říká.

Adélu jsme zastihli na tiskové konferenci Miss Czech Republic, kam vynesla jeden ze svých nejodvážnějších modelů – průhledné šaty značky Elisabetta Franchi, ve kterých ukázala vypracovaný zadeček i štíhlé nohy a rozhodně strhla pozornost. Detailně je ukázala i v rozhovoru.

Další články

Načítám