Hlavní obsah
Článek

Úplně poprvé navštíví karlovarský filmový festival nová královna krásy, Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (21). Je plná očekávání a čekají ji i pracovní povinnosti. Jednou z nich bude i prestižní módní přehlídka pro návrhářku Beatu Rajskou (61).

Právě na fittingu modelů, které na přehlídku oblékne, jsme se v Beatině pražském ateliéru potkali. „Jedu do Karlových Varů na festival poprvé, navíc v takovéto pozici a navíc půjdu krásné přehlídky. Je toho teď hodně, ještě sháním různé outfity, snažím se do odjezdu všechno zařídit. Opravdu se nezastavím,“ svěřila se Adéla.

Ta je teď v jednom kole. „Ale přesně to jsem po vítězství v Miss očekávala. Nikdy jsem neměla během měsíce tolik módních přehlídek a dalších povinností k tomu. Ale vždycky jsem byla docela workoholik, měla několik prací najednou, tak to pro mě není takový šok,“ míní Štroffeková.

Ta se na módním mole v rámci Beatiny přehlídky potká s řadou kolegyň, které také prošly soutěžemi krásy, jako je Andrea Bezděková (29), Karolína Kopíncová (26), Veronika Chmelířová (37) nebo Klára Vavrušková (24). Ty už ovšem mají za sebou jakousi generálku, protože s Rajskou předchozí přehlídkou otevíraly karlovarskou lázeňskou sezonu.

Další články

Načítám