Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (55) zažívá bezesporu nejhorší rok ve svém životě. Přestože není dne, kdy by se o ní v médiích nepsalo, což by jistě za jiných okolností přivítala, pro zpěvačku a herečku šlo letos vesměs o velmi nepříjemné rány osudu. Spekulace o tom, že týden po oficiálním podání žádosti o rozvod se její stále ještě manžel již rozkoukává v novém vztahu, je jen posledním z mnoha políčků, které jí letošní rok uštědřil.

Kromě všech peripetií okolo rozpadu manželství s láskou jejího života, což rezonuje všemi světovými společenskými médii od letošního dubna, se Jennifer lepí smůla na paty ze všech stran. Lopez se setkala s vlažným přijetím svého devátého studiového alba „This Is Me… Now“, které bylo z velké části inspirováno znovuobnoveným vztahem s Benem, a to včetně doprovodného stejnojmenného filmu.

Rovněž dokument Největší milostný příběh všech dob, v němž Jennifer prozradila i to, že jí Ben psal milostné dopisy v době manželství s Jennifer Garner, za což oba od lidí sklidili pořádně ledovou sprchu, působí s odstupem pár měsíců až ironicky.

Následovalo pompézní oznámení nového koncertního turné, které ovšem JLo vzápětí zrušila. Zpěvačka se kvůli tomu prý cítila totálně zničená a smutná, ale učinila tak údajně kvůli tomu, aby mohla být více se svými dětmi, rodinou a blízkými přáteli. To vše již v době, kdy se skloňoval blížící se rozvod s Benem Affleckem.

Do toho všeho jakoby propukla antikampaň proti Jennifer, kdy stále více lidí připojovalo své zkušenosti s Jennifer a jejím chováním, které bylo nejčastěji označováno za arogantní a povýšenecké. Na přetřes se dostalo i pravidlo, že se Jennifer nesmí nikdo z jejích zaměstnanců podívat do očí. Oční kontakt je prý u JLo zapovězen například i u osobních řidičů nebo v momentě, kdy s ní zaměstnanci hovoří. To vše jen podnítilo antipatie proti Jennifer u široké veřejnosti, která čím dál víc fandila jejímu manželovi a zároveň i jeho bývalé ženě Jennifer Garner, která mu byla i v době rozchodu s Lopez oporou.

Přestože si při pohledu na Bena, který byl ve společnosti Garner a jejich dětí jako vyměněný, stále více lidí přálo, aby to exmanželé dali znovu dohromady, zatím to tak nevypadá. Podle posledních informací oscarový herec znovu navázal na románek s dcerou Roberta F. Kennedyho Jr. Kathleen Kennedy zvanou „Kick“, s níž se sblížil na krátký čas již předtím, než se dal podruhé dohromady s JLo.

Další články

Načítám