Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že se zlepšením stavu princezny Kate (42) začala královská rodina opět žít, a hlavně si užívat na plné obrátky. Na stránkách manželů se objevila další krásná fotografie – tentokrát si princ William (42) vyšel s dětmi na koncert zpěvačky Taylor Swift.

Taylor Swift je ve světě velice oblíbená, o čemž svědčí nejen fakt, že se na stránkách zahraničního bulváru objevuje snad každý den, ale třeba také jejích více než 200 milionů sledujících na instagramovém profilu. Její fanoušci se nazývají swifties a určitě ne každý věděl, že se k nim řadí i členové i královské rodiny.

Princ William vzal obě starší děti, Charlotte (9)George (11) a vyrazil si s nimi na londýnský koncert na stadionu ve Wembley, zatímco Kate zůstala doma s mladším Louisem. Na zpěvačku se ten večer přišlo podívat 90 tisíc lidí a kromě Williama s dětmi dorazila například i dcera princezny Anny Zara Tindall s manželem.

A protože členové královské rodiny nejsou obyčejní smrtelníci, dostali se samozřejmě i do zákulisí a se zpěvačkou si udělali několik fotek. Jednu sdílela sama Taylor Swift, další se pak objevila na stránkách prince a princezny z Walesu a opět vyvolala pozdvižení.

„Tohle je ta nejroztomilejší fotka vůbec. Úžasná vzpomínka pro Charlotte,“ napsal jeden fanoušek. „Tohle mě doslova přimělo křičet, jak moc to miluju. A Charlotte vypadá, že je skutečně velká swiftie,“ píše jiný. „Myslela jsem, že skákání přes písečné duny bude moje nejoblíbenější fotka – a teď tohle,“ píše další sledující, která odkazuje na poslední rodinnou fotku, již fotila Kate.

„Myslím, že tohle je nejhezčí fotka od chvíle, kdy Diana jela s chlapci na vodní atrakci,“ rozplývá se další; a lichotky nekončí. „Úsměvy na tvářích George a Charlotte jsou k nezaplacení!“ zní následující komentář, se kterým souhlasí tisíce lidí. Krize v královské rodině je tak snad definitivně zažehnána a i v budoucnu se budeme moci kochat samými krásnými fotkami.

Další články

Načítám