Hlavní obsah
Článek

Naprosto božsky vypadala na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu topmodelka Tereza Maxová (52). Luxusní ručně vyšívaná róba ovšem měla svá úskalí. Na ceremoniál v kině hotelu Thermal se musela Tereza převléknout, jak můžete vidět v naší fotogalerii. „Nedalo se v tom sedět,“ smála se.

„Šaty mi přišly na poslední chvíli, když jsem přijela z dovolené, a byla jsem ráda, že jsem mohla vynést tak honosný model,“ užívala si pozornost v róbě pojmenované Swan, tedy labuť, na červeném koberci. „Mně tedy připomíná plameňáka, je to takové vycpanější,“ popisovala.

Tereza přijela na festival jen na víkend, na jednom z večírků měla převzít šek pro svoji nadaci. „I takový je festival, že se klade pozornost nejen na krásné róby, ale i na ty, kterým je pozornost upřena. Česká země je velmi solidární, a když lidé vědí, kam jejich peníze jdou, rádi pomůžou,“ míní Tereza, která působnost nadace rozšířila vedle dětí i o maminky samoživitelky.

V neděli už Tereza odlétá opět za rodinou. „Budeme v Turecku, v Řecku, chci odpočívat, užít si děti, protože z Londýna přijede i nejstarší Tobiáš,“ těšila se Maxová, kterou opět nedoprovodil manžel. „Ty červené koberce nejsou nic pro něj a mediální pozornost nevyhledává,“ dodala.

Další články

Načítám