Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (46) nedávno opustila pořad televize Nova Život ve hvězdách, který je součástí ranní Snídaně. Už nedávno přišla redakce Super.cz s informací, že Gabrielu nahradí Veronika Farářová. „Po deseti letech se vracím na Novu. Je fajn, že tady potkávám spoustu fajn lidí, kteří tady pracovali i tehdy,“ řekla před časem.

Veronika ovšem není jedinou moderátorkou, která se bude na televizních obrazovkách pravidelně objevovat. Po prázdninové pauze se k ní připojí i partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (52), tedy půvabná Dominika Branišová (30). Novou moderátorskou dvojici diváci uvidí už tento čtvrtek.

„Moderátorské změny jsou součástí naší strategie i nadále posilovat zpravodajství a publicistiku. Ne jinak je tomu také v ranním pořadu Snídaně, který postupně posouváme nejen dramaturgicky. Vrátili jsme více informačního servisu, věnujeme se počasí a dopravě,“ řekl v tiskové zprávě, která byla poskytnuta Super.cz Kamil Houska, ředitel zpravodajství a publicistiky televize Nova.

Ve Snídani se navíc objeví další dva noví moderátoři Kateřina Pechová (37) a Dominik Vršanský, kteří rozšíří stávající moderátorské dvojice ve složení Johan MádrOndřej HavelDana Morávková (53)Jan Čenský (63).

Další články

Načítám