Hlavní obsah
Článek

Wimbledonský triumf slaví nejen Barbora Krejčíková, která je šampionka ve dvouhře žen, ale také tenistka Kateřina Siniaková, která si připsala další grandslamový titul, kdy s Američankou Taylor Townsend ovládly čtyřhru. V roce 2018 a 2022 Siniaková s Krejčíkovou slavily zdejší deblové tituly.

„Je to skvělé. Jsem nadšená, že mohu být součástí tradice plné skvělých hráček, které v Česku máme. Zasloužíme si to, každá z nás prošla svou cestou. A když se ohlížím zpátky, jsem za svou kariéru vděčná. Snažím se to říkat víc a víc, že si sebe musím vážit a že jsem dobrá hráčka,“ řekla Kateřina Siniaková po své výhře a zároveň reagovala i na triumf Krejčíkové.

Vyhlášením vítězů na tenisových kurtech ovšem tento prestižní tenisový turnaj nekončí. Finální zvonec tradičně zakončí až ples šampionů, který se koná v centru Londýna. Barbora Krejčíková si střihla tanec s Carlosem Alcarazem v krásných šatech s holými zády a velmi to slušelo i Kateřině Siniakové.

Půvabná blondýnka oblékla nepřehlédnutelné tmavě zelené šaty s vysokým rozparkem, které se třpytily při každém kroku. „Večeře šampionů. Děkuji za pozvání a úžasné ukončení šampionátu,“ napsala Kateřina k několika fotografiím.

Další články

Načítám