Hlavní obsah
Článek

V několika dnech jsme zpěvačku Báru Basikovou (61) potkali hned na dvou charitativních akcích. Vystoupila v rámci galavečera nadačního fondu Šťastná hvězda, fotoobraz jejího pozadí se zase dražil pro nadaci Archa Chantal.

Času jsme měli dost, takže jsme probrali všechny novinky včetně jejího nového účesu. „Nechala jsem se ostříhat hlavně z důvodu pohodlí. Je fajn, když ty vlasy nikde nepřekáží. A omlazuje to,“ domnívá se. Pro nový účes se většinou ženy rozhodují po změně ve vztazích, tam ale Bára novinku prý nemá. „Muž mého života je můj téměř šestnáctiletý syn, který je naprosto úžasný,“ rozplývala se.

Čím se pochlubit má i po pracovní stránce. Konečně vydává svoji vánoční desku, na kterou během předchozí kariéry nikdy nedošlo. „Vánoční koncerty sice zpívám mnoho let, ale album nikdy nebylo. Mám tam spoustu známých árií včetně Ave Maria, české vánoční písně, svoje vlastní písně. Mám jich skoro jako Karel Gott,“ zve zpěvačka i na pražský vánoční koncert 27. listopadu v kostele sv. Šimona a Judy.

A jiného Ježíška nabídne spolu s kolegy Kamilem Střihavkou (59)Danem Bártou (54) na koncertě k 30 letům muzikálu Jesus Christ Superstar v 02 aréně 28. prosince. V listopadu a také na jaře má i turné s kapelou Pačes. „Vím, že je toho hodně. Zatím to funguje, až to fungovat nebude, dělat to nebudu a půjdu do důchodu,“ smála se.

5
fotek

Další články

Načítám