Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) miluje cestování, které pravidelně sdílí se svými fanoušky. Na exotickou cestu tentokrát vzala i svou maminku Janu, se kterou si užívá krásy Havaje.

Influencerka a podnikatelka i tentokrát provádí své příznivce skrze sociální sítě touhle krásnou, odpočinkovou, ale také poznávací dovolenou a nechybí ani snímky v bikinách. O ty se ovšem podělila i její maminka, která vzala sledujícím dech.

„Cvičím, pracuji, ale umím i relaxovat,“ napsala Jana k jedné z fotografií, na kterých vynikají její štíhlé křivky, ale také perfektní zadeček. V tomto případě je jasné, že jablko nespadlo daleko od stromu. „Tak to je luxusní postava. Nelča zdědila výborné geny,“ napsala jedna z fanynek. „Je tohle vůbec možný? Vypadáte neskutečně,“ podotkla další. „Jani, to už nejde ani komentovat. Vy jste raketa, to není možné,“ shodují se obdivovatelé, kterým Jana poděkovala.

Nela Slováková se netají tím, že má s maminkou krásný vztah. „Ani jedna z nás nemá ráda velkou společnost. Souvisí to s důvěrou. Nechceme každému sdělovat soukromé věci, protože jsme byly často zklamány. Nejraději spolu jdeme na večeři, bavíme se o hloupostech, o podnikání, o tom, co se kde stalo, o oblékání. Máme přátelský vztah. Je mi příjemnější vzít na dovolenou člověka, se kterým ráda trávím čas a kterému důvěřuji,“ řekla Nela před časem Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám